Shadow
Slider

Sauna Wellness er unik i Danmark

Saunakulturen er udbredt i lande som Ukraine, Rusland, Canada og Finland, hvor man altid har værdsat saunaens gode virkninger, som udrensning af kroppen, afstresning og øgning af stofskiftet med vægttab til følge. I Danmark er Sauna Wellness i Tistrup dog helt unik og den første af sin slags.

Ruslan Vityuk er manden bag Sauna Wellness i Tistrup, og han har fået sauna-traditionen ind med modermælken, da han er vokset op med en ugentlig sauna-dag hos bedstefaderen i Ukraine. Kodeordene er socialt samvær, fysisk udrensning, hygge og velvære.

Du har saunahuset for dig selv

I saunahuset er der plads til 20 personer, og der er plads til maksimum 15 personer af gangen i  saunarummet. I huset er der omklædningsfaciliteter, brusebad, trækar med koldt vand, koldtvandsbrus og afslapningsområde med sofa og spiseområde.

Når man lejer saunaen, har man hele huset for sig selv, og Ruslan Vityuk gør meget ud af at vise huset frem og forklare hvilke behandlinger, der er passende, og hvordan man behandler hinanden. Ruslan træder også gerne til og udfører behandlingerne for jer.

Udrensning og velvære

Ruslan Vityuk ønsker at gøre saunaen og dens sunde sidegevinster tilgængelig for alle, og med Sauna Wellness byder han ind til skønne behandlinger i saunaen inspireret af finske og russiske metoder.

Brug af saunaen udrenser kroppen, da huden åbner sig under varmen, så affaldsstoffer kan komme ud med sveden. Det er derfor stimulerende for en pæn hud samt vægttab, da stofskiftet også øges. Blodkarrene åbner sig op, så blodet får frit løb ud i alle kroppens områder.

Book Sauna Wellness i god tid

Husk at booke Sauna Wellness i god tid (senest 4 timer før adgang) . Bliver du forhindret i at komme, beder vi dig venligst om at melde afbud senest dagen før din tid. Ring til os på 42 75 82 57 eller kontakt os på mail.