Finsk & Russisk Sauna

Vi har en sauna, der passer til dig

I den finske sauna er temperaturen på 80 – 120 grader og fugtigheden er på max. 25 procent. Den lave luftfugtighed gør, at man i længere tid kan nyde den høje varme i saunaen. I den russiske sauna er den samme temperatur, men fugtigheden er over 25 procent. Brug af saunaen udrenser kroppen, da huden åbner sig under varmen, så affaldsstoffer kan komme ud med sveden. Det er derfor stimulerende for en pæn hud samt vægttab, da stofskiftet også øges. Blodkarrene åbner sig op, så blodet får frit løb ud i alle kroppens områder.
Ruslan Vityuk er manden bag Sauna Wellness i Tistrup, og han har fået sauna-traditionen ind med modermælken, da han er vokset op med en ugentlig sauna-dag hos bedstefaderen i Ukraine.
Ruslan Vityuk ønsker at gøre saunaen og dens sunde sidegevinster tilgængelig for alle, og med Sauna Wellness byder han ind til skønne behandlinger i saunaen inspireret af finske og russiske metoder. Det er en sund vane at gå i sauna en gang om ugen, og lige meget alder eller fysisk tilstand kan du få glæde af saunaen – vi hjælper gerne med at finde den rigtige behandling.
Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere om Saunahuset.

BOOK HER